Workshop Brood bakken

Zelfgebakken brood is zo heerlijk. Als je dat eenmaal geproefd hebt, wil je niet anders meer.

In deze workshop leer je brood bakken. Gewoon met je eigen oven en zonder broodbakmachine.

Wat is het beste recept? Waar hou je rekening mee? Hoe bewaar je een zelfgebakken brood?

De eerste workshop is gericht op de basisbeginselen van het broodbakken. De vervolg workshops gaan in op speciale broodsoorten.

Heb je zelf een keukenmachine met deeghaak, breng die dan mee.

Kosten: de kosten van de workshops zijn inclusief ingrediënten en een kopje koffie. Te betalen bij aanvang van de workshop, uitsluitend met de pinpas.

Begeleider: Marieke Dijkshoorn

Wanneer: op zaterdag van 9.00u tot 13.00 uur ongeveer.

Programma 2025’

  • 1 februari 2025: Bruinbrood €9,50
  • 15 maart 2025: Hazelnotenspeltbrood €15,00 (volgeboekt)
  • 12 april 2025: Duivekater €12,00 (volgeboekt)
  • 24 mei 2025: Crackers (spelt) €10,50
  • 28 juni 2025: Focaccia €9,50
  • 11 oktober 2025: Speculaasbroodjes met spijs €13 (volgeboekt)
  • 15 november 2025: Worstenbroodjes €16,50
  • 20 december 2025: Kerstbrood €18,00

Kosten: de kosten van de workshops zijn inclusief ingrediënten en een kopje koffie. Te betalen bij aanvang van de workshop. Uitsluitend met pinpas.

Voor iedere workshop moet je je apart aanmelden.

Vermeld bij de aanmelding de naam en datum van de workshop.

Wil je deelnemen aan alle workshops? Vermeld dat dan op je aanmeldformulier.

Aanmelden KLIK HIER

Terug naar Home Terug naar Cursussen